Sem 1



time nih last paper final . huhuhuh... berhari hari naik bus g exam . menyiksakan hidup aku jaaa...pada masa yang sama banyak juga salah paham berlaku antara my roomates nih semua .
kalau perasan lah , tak cukup 10 orang kan?? pelik . biasa laaa.. itu normal bagi semua orang bila hidup tidak bertegur . nampak weird kan?? cam alien pulak. ahaha
but at last , ia menjadi normal seperti sedia kala.
cuma ade seorang sahaja yang bakal menjadi alien .
SIAPA KAH DIA ?? TEKA
now, dah abes dah pun sem 1. gonna miss you all . see you next sem okay .
btw, aku lah orang yang terakhir dalam bilik balik lambat . so sad kan ??
aku rindu gila kat sayang aku . dua bulan tak jumpa !
grrrr!
iloveyouall

No comments:

Post a Comment