suatu ketika




now , benda dah settle kan . easy bukan ? malas dah nak pikir . biarlah mereka , itu yang mereka nak and happy . so, saya taknak lah ganggu . kalau nak macam nih jek sampai bila nak settle kan ? lama lama dia tahu juga nanti . asalkan saya bahagia dengan life saya yang sederhana nih . permulaan buku baru dalam hidup saya akan bawa saya kepada kebahagiaan . jauhkan diri dari benda yang lama . never looks back tau ! saya betul betul bahagia sekarang . saya akan cuba ubah diri saya menjadi yang baru . even orang tak suka sekali pun , saya tahu apa yang saya lakukan . saya dah besar , dah boleh pikir sendiri . 


No comments:

Post a Comment