exam exam


dah pukul 2.46 pagi nih , entah bila naktidur . esok dah la ade exam and class. fucking shit lahhh !
malas nak pergi exam jauhjauh buta tuhhh . grrr ! sabar jelaaa..
bila on blog nih , ternampak ade satu blog . hahaha
kelakar la makik tengok . what ? musuh ? bebalbebal jek kan .
nonsense la nakk oiiiii .
sekdah , jangan dipikir orang macam budakbudak tuh . HAHAH
come on lahhh , bila nak tidur nih . tinggal dengan ainuur jek yang tak tidurtidur .
sedang skype dengan ewan nihhh , miss dia .
lamaa tak nampak and tidak berjumpa , even satu college ?
hahaha , ape boleh buat . kita kena study kan ? jangan nak dok berdating dekat cafe like orsng tuh.
hahahaah , macam tak pernah jumpa , lama lama benak otak tengok.
kan Mr. EJ ?

sekdah , esok bangun awal tau , pergi exam . jangan lupa study .
bak kata orang kita nasihat diri kita sendiri . hehehee
jangan lupa itu , kena jaga pointer . tak mahu daaa main main .
MPW wajib lulus !
grrrr ! boleh berterabur gigi macam nihhh .
i think mahu tidur , sebentar saja lagi .


SELAMAT MALAM BLOGGER ALSO MY STALKER !

No comments:

Post a Comment