GET IT ?

ape lagi laa yang kau nak dari hidup aku ? aku dah tak kacau pun life kau . 
takperlau laaa nak berlakon jadi exboyfie aku . macam laa aku tak cam suara kau tuh , menggelabahkan bila aku call kau ? and aku takbodoh laaaa.. aku tahu sangat no tuh no kau . aku sikit pun tak ganggu kau or gf kau tuh .
dah bahagia kan ? ape lagi kau nakkk . bagi mesej bodoh bodoh dekat aku .
enough laaaa , aku kenal sangat kau tuh and suara kau . jangan nak cover suara tuh . and semalam aku terdengar suara kau . konon nya kau bernama capital F . try la sebut fullnama F tuh , menggelabah terus letak fon . bila call balik off fon . then bila da dapat call suruh sape sape jawab kan ? atlast , orang yang jawab call tuh pening and taktahu nak jawab ape. 

something untuk kau , 
FYI , capital F tak pernah pun guna kau aku dengan aku . menipu ,
and also aku tak guna lagi daaa CELCOM yang tuh .


JAGA GF AWAK TUH BAIK BAIK , SAYA DAH DAPAT CINTA SAYA
AND BAGI SAYA CINTA TUH BENDA YANG BAHAGIA


GOODBYE 

                                      LOSER LOSER DOUBLE LOSER , BACK OFF !

No comments:

Post a Comment