GOODMORNING BLOGGER !
hari nih bangun pukul 9. agak lambat sikit sebab class pukul 930
jam 731 pagi , ada someone call me .
awal gila dia bangun ! HAAHAA
ape mimpi nih sayang bangun awal ? mimpi eaaa...
but im totally tired and still sleepy. 
terima kasih call GENDUD pagi pagi .
GEMUK , I LOVE YOU TAU 
you dah make me happy sangat sangat 
macam tak percaya yang kita dah sebulan bersama 
pagi saya di penuhi dengan bunga bunga mesej yang menyatakan :
BB GENDUT , BANGUN PERGI CLASS.
mesti pelik kan ? apa yang bunga sangat .
amat jarang dapat mesej suruh bangun tahu . 
well , saya kan pandai hidup berdikari .
hari hari makan MEGGI CURRY
sekarang saya dah abis class , today class ade satu jek .
jangan nak jeles ya korang semua .


Hari nih juga laaa saya kena tegur dengan lect .
semata mata kerana eyeliner saya yang berekor ekor .
alaaaa , biasa la tuh trend  la. bukan nya ape punnnn .
katanya saya nih terlebih make up ? OUH , i don't think so laaa.. 
nak kata saya pakai blusher tidak . lipstik pun tidak . 
nevermind laaa , i try to change it okay my dear  misss.
also my sanggul . tak de daaa nak tinggi tinggi lepas nihh ,
orang yang kat luar tuh , jangan nak judge myself if you don't know okay .
ini diri saya , saya akan ubah sendiri . hehehe 
Am I right EJ ?

No comments:

Post a Comment