ILOVEYOU


 HONEYBEE

saya tak mahu dah orang menangis untuk saya , saya nak dia happy jek bila bersama dengan saya
saya terlalu sayangkan dia sangat sangat ! saya harap takde lagi dah orang nak kacau si dia . takperlu nak text text dia okay , tak suka tahu ? kalau orang tuh call or text , bagi jek kat saya tahu .
sayang sangat sangat kat awak . terima kasih sebab terima saya and rajin layankan karenah saya yang tak betul tuh. even dengan awak pun saya bagai nak gila . always tergelak 24 hours ! 
thanks sayang for that songs ! Mariah Carey tuhhh ~



ALWAYS BE MY BABY

No comments:

Post a Comment