Killing me !

entry hari nih memang menyakitkan hati aku betul !
kali nih kau memang dah melampau la sial . bodoh ! macam takde otak kau nih laaa..
aku paling benci orang yang copycat dengan ape yang aku pakai and ape yang aku create /.
macam kau cakap nih life kau kan ? fine la bodoh ! nih pun life aku . perlu ke kau nak tiru semua nya yang ade kat diri aku ? even boyfie aku dulu pun kau dah amek . now ? ape lagi yang kau tak puas hati lg ? perlu ke sial . babi lah kau , kau memang macam lahanat . kau nak judge aku ? judge laaa.. this myself ! kalau aku dah marah , no more nak tapis tapis. muka lawa tapi mulut macam sial ? so what . as long aku tak tiru ape yang kau buat .
bangang bangang jela kau . dress up dah lah macam kampung , ade hati nak tiru .
fucking shit la betina !
lepas nih jangan kau harap lah nak baca blog or tengok pic aku . kau dah out of servis tahu ? !
aku dah pun tak ganggu life kau ? tapi kau ? dengan blog bangang kau tuh perlu ke nak perli pasal aku . perlu sangat ?
aissshhh , memang bodoh bodoh laaaa.. come on laaa , kau tuh perempuan . aku takde masa nak merampass TUPPERWEAR tuh . hahahhaahaha
kalau dulu memang aku kesah laaaa... tapi sekarang memang taklah .
dulu mata bengkak bengkak macam orang bodoh ! tapi sekarang mata dah macam innershine !
jangan sampai kau lak macam tuh , pikir pikirkan . 
now , aku dah pun happy dengan life aku . takperlu nak mengutuk ngutuk. buat dosa jek keje .

No comments:

Post a Comment