capital S in my heart

setiap hari menghitung hari yang tinggal 
hati terlalu sedih dan berat bila memikirkannn
yang pertama Final Exam 
yang kedua Akak Sherina
sedihhh nya , tinggal berapa minggu dan hari jek lagi nak tengok muka dia kat college 
bila lah lagi masa nak jumpa dia 
suka sangat tengok akak dress dan senyum
i still remember first time kita kenal 
im soo excited bila ade orang nak kenal dengan saya
akak , if saya ada buat akak marah before this saya mintak maaf
saya tidak sengaja buat akak macam tuh tau
also thanks to capital A kenal kan akak kat saya
kenapa kita kenal time akak dah sem 6 ? sedihnyaa hati nihhh
i hope kita dapat meet lagi after this , 
ILOVEYOU KAKAK

No comments:

Post a Comment