1 LARIAN 1 MURID 1 MALAYSIA



SELAMAT PAGI MALAYSIAA

Today kan semua sekolah di Malaysia ada larian SATU MALAYSIA
pukul 8 lebih aku dah bangun sebab terdengar suara mak aku panggil suruh breakfast 
aku pun dengan malasnya bangun , then aku tengok dekat belakang rumah . 
ada ramai budak budak dok berlari . 
baru aku teringat , OUH YA , LARIAN 
almaklum laaa area rumah aku nih ada dua sekolah menengah
SEKOLAH MUNSHI AND TUN MUTAHIR
sebelah menyebelah jek sekolah dia
tak jauh mana , best jek aku tengok budak budak tuh berlari
teringat time sekolah dulu , tempat yang sama jugak berlari kalau ada rentas desa
tapi penat main lari lari nih , bukan menang pun .
lain laa masuk olahraga baru beriya-iya aku nak berlari 
HAHA
at the same time today 2nd JULY kan ?
aku dengan cik abang aku tuh dah 5bulan together tau
alhamdullilah tiada apa apa yang berlaku sepanjang nih
hope kekal laaa , takmau dahh nak kapel kejap kejap nih 
i love you cik abg EJ 


No comments:

Post a Comment