dalam hati takda siapa yang paham



aku hanya mampu tersenyum bila terdengar 'tiada siapa nak hantar balik Khamis nih'
apa yang aku boleh buat , semua nya busy dengan kerja aku paham sangat
hope abang aku rajin nak hantar aku balik college khamis nih
dah takda sapa yang nak hantar aku , eza kerja ayah kerja mak busy dengan rumah
hurm , apa yang aku nak takpernah nak dapat takpelaa aku paham sangat dahh 
aku taknak paksa and aku takkan cakap apa yang aku nak sebab aku tahu aku takkan dapat benda tuh semua bukan penting mana pun bagi korang kan ? so aku boleh berdikari cari sendiri 
terima kasih

No comments:

Post a Comment