hey pakwe ! kau tahu kan sekarang dah 5months 4weeks ? minggu depan dah 6months
jangan nak buat buat lupa plak sepak laju laju baru tahu 
kau nak tahu tak , act aku sayang gila dekat kau tahu entah kenapa aku kalau boleh taknak lepaskan kau biar ape pun yang jadi sebab aku nak peluk kau kuat kuat sampai kau pengsan 
aku nak jumpa kau hari nih kalau mama kau bagi laaaa 
sebab lepas nih dah puasa laa sayang , jarang dah nak jumpa kau sebab balik jek class confirm aku penat gilaaaa
untung laaa kau naik moto , aku jalan kaki jek sayangggg 
tak kesian ke dekat awek kau nihhh , hehehe . 
btw , engt nih aku sayangkan kau tau hanya kau itu jek 
takda yang lain daaaaa , :)

2 comments: