sister




Agak lama saya tidak berjumpa dengan akak kesayangan saya sorang nih
biasa lahh kan orang dah abes study , busy jek memanjang .
nak jumpa pun takda masa , ini kan nak menekan handphone untuk text .
lagipun kan akak , saya tetap sayangkan akak tau 
saya tahu masa kita kenal begitu singkat , berapa bulan jek saya dapat jumpa lepak sama akak
then dah tak jumpa lagi . saya ingat lagi time akak last day dekat college ,
saya menangis teringatkan akak dalam kereta sorang sorang 
time tuh saya memang tak dapat nak tahan sebak dekat dada 
even time akak pergi tuh saya tak menangis pun , saya tak nak akak tengok saya sedih
saya sayangkan kakak sangat sangat , kalau ada masa kita datang jumpa akak eaaa 
promise you'll always miss me okay .
take care akak 
loveyou

No comments:

Post a Comment