welcome back Saeidah Roslan
sekarang sudah ada di rumah tidak lama lagi dah nak puasa 
kemungkinan jarang nak balik rumah sebab berpuasa dekat sana
raya pun dapat cuti seminggu jek alangkah sedih nyaaaa
ini mahu story bout my sem III di Exora Apartment
woahhh ! great gilaaaa , hari hari kaki nak melangkah pergi class jalan kaki
dengan panas teriknyaaaa , sungguh tk tertahan and really menduga hari hari aku nak ke class
jauh memang jauh , alangkah sedihnya ada heels tapi tak dapat nak pakai pergi class 
my only one kasut sarung totally in bad conditoin right now 
sedihhh aku tengok kasut aku tuhh , kena jalan atas batu batu yang besar and tanah merah 
please my college , make some new road for your student and make it easier as possible
everyday kot kena macam nih , nak tunggu bus datang memang haram laaa kan 
just 800a.m jek ada , totally sad . btw, saya bayar kot yuran pengangkutan/kemudahan
and tidak ketinggalan , no wifi dekat Exora . macam mana kita orang nak buat assignment 
and all note or announcement dibuat dalam Facebook and group . menyusahkan kami 
please please please 

No comments:

Post a Comment