ini laahhh hadiah untuk sayang saya sempena 6months sama dengan dia sudah senang sudah aku lalui dengan sabar kalau gaduh pun masing masing settle sendiri taknak tunggu sampai melarat kalau gaduh pun aku boleh kira berapa kali kena marah HAHA kau tahu tak kau totally dah amek hati aku sekarang buruk mana jahat mana sekali kau aku tetap sayang kau jugak kena macam tuh taknak berat sebelah aku nak hati aku kau jaga baik baik sebab aku dah bagi hati aku kat kau sekali kau pecah kan susah nak sambung ingat tuh kau lah satu satu yang aku ada dalam hati nih takda yang lain dahhh orang nak kacau aku pun aku tak layan laaa tolak tepi benda tuh terima kasih buat aku happy selama nih jaga monk aku tuh baik baik , kaler pink aku bagi untuk kau hilang tangan dia or kaki dia abes lah kau aku patahkan gurau jeklaaa sayang heheeiloveyou

No comments:

Post a Comment