semakin hari semakin melambak lambak kerja bila bulan puasa nih 
kepala pun dah naik pening nak buat yang mana satu 
assignment sem III nih betul betul mencabar kesabaran aku nak buat tau
macam macam dia nak , and lagi satu homework yang still tergendala 
aku tak buat buat lagi , pening pening . i need one assistant dimana dia always buat kerja aku
HAAHAA (i wish la , )
aku harap sangat laa , semua assignment aku siap minggu depan . so bila midterm nanti 
takda laa aku serabut nak study . and nak RAYA ! 
itu penting , dalam masa yang sama . i need to protect my relationship from the anasir jahat .
NYAHH kau dari sini ! aku benci pelesit macam kau 
lastly, iloveyou Ridhwan .

No comments:

Post a Comment