hye semua errrmmm hari nih dah 7 months dengan ewan macam tak percaya jek tapi alhamdulillah laaa macam nih takda gaduh gaduh and dia selalu buat aku happy jek terima kasih ewan and hari nih empat hari raya aku totally bosan duduk rumah ewan saya nak keluar beraya sama kawan kawan sekolah tau boleh kan ?

almaklum laaa raya raya nih masing masing busy sampai tak da masa nak beraya rumah masing masing tapi nak buat macam mana kan kena laa paham sikit hehehe kalau esok tak busy nak jumpa dia kebiasaan nya kita akan celebrate our monthlysarry bersama heheh

kita berjumpa esok hari kalau tak busy tau sayang ! loveyou ~

No comments:

Post a Comment