memantat

setakat binatang merah tuh aku tak heran laaa . kau ingat hamak sangat ke nak kawan dengan kau , jangan nak tanya kenapa lepas nih . aku takkan jawab , ada otak sendiri pikir . seems like LALANG , kau tuh bebal tahu tak , orang tipu kau pun kau percaya . HAAAHAA . whatsoever la , heran lak aku kan . Ridhwan , ignored that loser peeps . Tak rugi apa pun kawan dengan diorang . and kau pun dah terjebak dengan dia , terima kasih pengkhianat . DOUBLE L untuk kau dan dia .

No comments:

Post a Comment