Gambar nih masa nak pergi wedding last week :)
I'm sorry to my sister sebab guna baju kau . Aku tak bawak balik baju laaa . heehe
dalam duduk aku siap siap make up , tiba laa part nak pakai tudung .
erm , sekarang aku tengok ramai gila yang pakai shawls like hana tajima .
sometimes aku rasa bosan gila duduk tengok style macam tuh .
and from this picture korang boleh tengok aku guna style TURBAN !
woahhh ! TURBANISH :)
suka gila suka gila ! luar nya aku guna syria hitam jek .
yang dalam tuh aku guna shawls and di lilit menjadi turban 
wahhh ! menjadi , so . tidak lama lagi I'll use this style . 
Korang pun boleh cuba :) 
GOODLUCK 

ABAIKAN GSHOCK TUH !!!

No comments:

Post a Comment