ini lah yang terjadi apabila main tukar tukar rumah setiap sem 
bila orang mengadu sikit pun taknak dengar ,
nak ringan kan beban student kata nya , 
tapi menambahkan beban student and parents .
Apalahhh nak jadi , bukan nak mengutuk ke apa . 
Tapi benda nih kenyataan berlaku setiap kali beralih ke sem yang lain
Orang dah selesa then pergi tukar kan , 
Tolong lah pihak kolej paham situasi kita orang , nak sesakkan 
kepala buat apa , aduhaiiii
Dulu aku adukan pasal jalan nak pergi kolej yang dia sediakan untuk di tar kan .
tapi tak jugak , dia pergi tambah batu . 
Macam macam lahhh , tak suka lah macam nih . 
Bila orang nak duduk luar tak bagi , kata siap dengan pakej .
So, bagi jelaa kita orang rumah yang tetap and ada perkhidmatan yang baik dan lengkap.
Kan senang kalau macam tuh , um . 
Jangan lah nanti sampai pihak ibu bapa kami datang marah marah . 
Orang dari jauh datang penat2 anta anak study , tapi perkhidmatan macam nih .
TOLONG DENGAR KEHENDAK STUDENT



No comments:

Post a Comment