AISSSHHH 

terjumpa gambar nihhhh , 
rindu gilaaa nak camping dengan korangg semuaaa
3 tahun berturut turut aku pergi camping 
tak pernah miss , and nih laa satu satu nya
unit unifrom kegemaran aku 
sebab utama adalah aku suka berkawad 
berjemur tengah panas sampai muka hitam legam
bila berkawad kasut mesti berbunyi bunyi .
kasut ada ladam memang laa kan . hhehe
and paling aku tak lupa untuk tahun terakhir aku bercamping adalah
aku berjaya dapat tempat kedua dalam 
MENEMBAK GUNA M16
itu laaahh yang paling aku bangga . menembak bhaiii !
rugi kalau korang tak cuba sebab kita first time memang takut 
dah laa berat , and kena pasal peluru hidup sendiri . 
naik tersumbat telinga aku time menembak
i miss my M16
mana lahh hilang gambar tuh , puas aku cari . 

No comments:

Post a Comment