berubah muka


Apabilaa facebook berubah muka lagi sekali

tentu orang yang guna timeline tuh sakit hati gila gila

salah satu sebab nya adalah semua post kita yang dulu dulu nya orang bleh tengok 

and semua friends kita orang pun boleh tengok

seems like takda privacy bukan ???

ohh nasib baik aku tidak gatal tangan guna timeline fb

one of my friend dah buat macam tuh 

and menyesal gilaaa , ada orang kata boleh back balik ke normal profile 

tapi itu masih belum diketahui 

walaubagaimana pun kan , jangan laa try guna timeline nih

memang serabut habis profile and tak paham betul dengan fb 

itu jek information untuk hari nih 




No comments:

Post a Comment