big P



HAH KAU BERAMBUS BOLEH ?
.aku menyampah tengok muka kau.


perlu ke kau nak menarik perhatian orang sekeliling aku ?
kalau boleh mak bapak atuk nenek akak adik aku semua 
kau nak angkutkan ?
kalau boleh dengan laki aku pun kau boleh menggatal
excuse me , seems like aku tak tahu perangai kau kan 
Pantang aku tengok perangai orang yang macam kau tau
kalau ada berjuta dalam dunia nih macam kau aku tak tahu ape nak cakap
ROSAK DUNIA 
aku rasa lahhh =='


No comments:

Post a Comment