ten ten



happy monthlysarry
tenmonths




HEY HEY
dalam duduk dekat rumah time cuti nih , 
tiba tiba terpikir sekejap yang relationship aku nih dah masuk 10months babe !
macam tak percaya aku dapat bertahan dengan dia selama ini , 
kebiasaaannya jarang sekali aku nak lama lama macam nih ,
haaa , nampak sangatkan dia yang terbaik bagi aku 
dan aku mendapat apa yang aku nak selama ini 
so , aku taknak lahhh sia sia kan apa yang ada depan mata aku nih
sebab kalau aku sia sia kan pasti aku akan menyesal satu hari nanti kan
tak mungkin aku nak sia sia kan orang yang aku sayang 
aku suka dia , aku terima dia seadanya .

DAN pada masa yang sama , 
aku teringat time aku kawan dulu dengan dia ,
wahhh , aku tanya roommate aku yang dia nih okay tak kalau aku dengan dia 
and kawan kawan aku pun jawab , dia okay . terima jelaaa kalau dia nak kapel tuh sekdah
mana tahu dia baik dari yang lain , 
so , aku pun terima bukan terpaksa tau . tapi rela hati 
hehehee , sayaa sayangkan awak sangat Ewan ,
TERIMA KASIH sebab selama nih tahan dengan perangai saya 
kalau ada salah pape maafkan tau , tak baiikk marah marah saya . hehee
saya nak sangat jumpa awak minggu nih , nak sangat ,
please jumpa saya secepat yang mungkin , tak boleh nak tahan rindu daaa nih
:'(

No comments:

Post a Comment