demam



mari tengok orang yang busy jarang update blog begitu juga online 
HA !
tengok muka dia dekat atas nih tengah demam teruk .
temperature naik lagi sekali
nak taknak kena lah pergi klinik amek mc untuk esok
makan ubat 5biji dan semuanya kaler pink tau ubat tuh
macam macam patern ada .
muka dah panas dan dah merah daaa tengok
ermmm ~
masa untuk tidur sekarang nih .

thanks to lya , myra , ainiey dan kak has sebab jaga saya 
beri saya ubat , sorry buat korang risau
terharu bila macam nih ,
sumpah appreciate ! 
love you :)

No comments:

Post a Comment