busy make perfect

Berapa hari jek lagi nak balik kolej dah , adehhh ~ 
Kecewa jek hati nih tau nak jumpa kawan-kawan. 
Masing masing busy and also me !
Jumpa Ewan sekali jek , hari tuh yang pergi PD .
Miya lagi lah batang hidung aku taknampak
Im sorry sayang , aku free jek cuma aku takda trans .
Tunggu aku ada lesen , confirm muka aku ada depan mata kau nya .
And sorry to IG sebab takdapat nak free kan masa untuk photoshoot tuh 
nanti kalau aku sudah free , aku datang bersama EJ and Miya 
Sekarang masa untuk aku bunga tisu untuk Eza Engagement 
ARGHHHH ~
sakit hati jek aku rasa bila dapat tahu koir same date dengan Eza tunang 
macam mana ea ? kalau aku abes awal aku balik
kalau lambat pun nak balik jugak
Ewan ada , naik motor merempit laaa gamaknya 
well , aku kan official assistant and private photographer Eza 
kena lah ada , lagipun Photographer Eza sudah pun mengajak aku untuk outdoor nanti
:P
boleh lah aku belajar sama dia kan . =='
BYE BYE 

No comments:

Post a Comment