experience

fuhhh , penat gilaa semalam shooting .
tidak pernah aku shooting sampai kena make up tebal tebal
this last photoshoot memang menggila 
pakai heels berdiri dekat depan DP and shoot dekat situ 
well , new friend pun dapat jugak
entah ingat ke tidak nama diorang , yang aku ingat Mimi and Mira kot
comel jek dorang tuh and cantik! tal salah dorang bawah setahun dari aku
siap panggil saya kakak , malunyaaaa . nampak sangat dah tua kan 
dari pukul 5 petang aku gerak sampai sana terus make up then siap siap
pukul 7 lebih mula shoot . then tunggu Mimi and Mira sampai dekat location shoot .
aku shoot dulu then baru Mimi and Mira pulak 
then shoot untuk 3 orang . theme adalah Fashion .
kepenatan melampau on that day , dengan berpeluh and make up tebal
anyway , enjoy laaaa . dengan dorang sporting ! ada masa jumpa lagi .
Bye Bye New Friends !

No comments:

Post a Comment