terima kasih :)



I'm sorry sebab tak romantic for our anniversary , hehehe
sebab saya malu lah nak post macam tuh dekat blog . sebab pasti akan ada yang perli saya .
MALUUU !
but satu jek saya nak bagitahu yang I'm totally in love with you !
dari mula kita kenal sampailah sekarang , :)
setiap kali kita dating akan pasti ada Miya yang menemani kita kan ?
thanks to miya :) i love you sayang !
hope dapat meet kau , tapi tengok lah macam mana yerrr .
Rindu gila dekat kau Miya .
and to Ridhwan , :) all of them are wishing Happy Anniversary for us .

No comments:

Post a Comment