weeee


selamat petang semua 

nih nak post pasal study week aku dekat rumah 
Ya Allah bosan gila duduk rumah cuti nih
macam mana lah nanti cuti sem kan ? 
mesti lebih kurang macam nih . sedih je rasaaaa...
ada boyf pun keluar tak ajak , ada kawan pun macam takda 
Mak, bosan nya duduk rumah . takda nak keluar pergi mana-mana ke ?
tak mengapa lah aku kena lah tunggu sampai hari rabu nih 
baru jiwa aman sikit tengok dunia luar 
macam anak Tuan Puteri duduk dalam istana kan .
HAHAHA , perasan lebih kan saya nih 
but , terpikir sekejap .
final exam ! wahhhh ~ aku abaikan final exam aku kali nih 
nanti balik baru study semua nyaaaa . moga semua nya berjalan lancar :P


No comments:

Post a Comment