cerita mengarut





assalamualaikum semua and good morning 
pagi nih totally sejuk okay sebab hujan kot malam tadi . and sekarang pun tengah hujan sikit-lah 
Pagi sabtu kali nih aku bangun awal :) sebab takda sapa call kejutkan bangun . Biasa nya ada , so kena-lah belajar berdikari . and today my house ada sunyi sikit . sebab pagi-2 semuanya takda dekat rumah . Tapi tak  semua lah . Yang ada rumah Ayah Mak Abang . tuh jek , adik pagi-2 dah pergi main futsal . Eza pulak dah gerak pergi wedding member dia then terus pergi KL . ha , nampak kan . Saya tak pergi KL pun , decided nak duduk rumah today . Member ajak lepak hari nih , and ada yang ajak shoot . Tengok-lah dulu macam mana . Nak abiskan sisa-2 cuti dekat rumah , lepas nih dah nak puasa . Memang jarang lah nak balik Melaka . Minggu depan nak balik college dahhh , barang semua tak kemas . Ahh , lantak-lahh .  Bab malas saya dah sampai memang macam nih ghupenyaaaa :P
Macam nak gugur jantug bila cakap pasal nak balik college kan ? Ohhh myyyy , result okay. Itu yang paling saya risaukan . Hope my pointer tak jatuh . if jatuh graph pointer saya akan cacat laaa nampak nyaaa . Even nih first time tercacat sikit . HUUUUU , puas saya jaga pinter dari sem ke sem . Insyallah pointer akan sentiasa menaik :) and takda nya repeat paperrrr . Tak pernah seumur hidup kena repeat paperrrr . Jangan buat hal-lah kali nih yaaaa . Yeahhh , saya tahu last paper hari tuh tak boleh nak fokus untuk last paperrr . Semua jawapan main tibai ajekkkk , entah kenapa entah time tuhhhh . hehehee :) 
Doakan result saya cantik dan cun okay ! and kalau boleh dekan sekali . hehehee . Demand pulak kan ? Demand dalam pelajaran tak jadi masalah . Demand dalam benda lain tuh jadi masalah . okayyy lahhh , sudah sudah lah membebel pagi-2 . 
Nak breakfast kejap :) See you soon . MUAHHHH !


No comments:

Post a Comment