JONGANGGG

3 ORANG JONGANG PERGI WEDDING





Hello Sunday ! 

this sunday kerja saya adalah pergi wedding dekat rumah Saiful Mustapa 
Okay hentam aje ejaan nama dia 
This wedding berlangsung dekat rumah tradisional dekat kampung Morten 
memang cantiklah rumah tuh , even saya orang melaka pun jarang nak datang sana 
pergi wedding nih sama Eza dan bakal abang ipar saya , WED 


yang nih masa otw nak pergi coconut shake dekat klebang 
sempat lagi tuh main posing posing 
tengah panas masa nih and tengok awan dia cantik
so amek laaa gambar . kihkih
tak sah bagi seorang perempuan kalau keluar tidak mengambil gambar 
itu adalah fakta yang lelaki kena tahu 



for today wedding saya pakai baju jubah hitam 
dalamnya saya pakai singlet hitam and seluar itam 
cara pemakaian jubah nih buat saya lebih selesa nak berjalan dengan lasak 
AHAHAHA
bukan main lasak lagi kan ? i mean senang nak berjalan 
and untuk pengetahuan korang lah kan , tudung bawal rose nih
baru first time saya pakai tau . kesian sangat dekat tudung nih
dah lebih sebulan beli tak pakai pakai 
beli tudung nih dari Akak Sherina , dia bawak from Banting okay 
dalam kereta jahitkan rose lace tuh , heheehe
akhirnya dapat jugak pakai tudung nih even dah ada orang yang rasmikan terlebih dahulu
kalau korang tengok betul2 gambar nih nampak macam saya sedang melancongkan 
saya orang ARAB okayy :)

OKAY THANKS FOR READING AND TENGOK TENGOK 





No comments:

Post a Comment