nihh nahhh





good morning semua 

today nak cakap sikit pasal being someone else dalam life sendiri . 
perlu ke kita nak jadi orang lain dalam hidup kita ? memang bagi kita tak pelik ,
but setengah orang tengok ia akan jadi pelik kot . sebab its totally tak sesuai for you bila jadi macam tuh
well , once saya tengok someone nih kan bagi saya its totally weirdooo :) bukan nak kata ape lah , seems like over sangat . sorry to sayyy babe . mybe there's no one berani nak cakap macam tuh kat you kan babe .
so , be careful after this . mybe ada orang tertawakan . so be yourself its good enough babe . 
naissss bye :)



No comments:

Post a Comment