Part 1 Kebaya


WELCOME 

PHOTOSHOOT 

THEME : BABA NYONYA (KEBAYA)
LOCATION : MASJID SELAT 
PHOTOGRAPHER : ZHAFIR SHUKOR





Ini photoshoot part 1 dari ZHAFIR SHUKOR 
ada lagi yang belum upload and ada lagi dua photog tak masukkan lagi
and this picture tak ori yang telah diedit oleh saya sendiri .
tak lawa mana pun edit :) asalkan sedap mata memandang .
This shoot tergesa-gesa sedikit 
sebab kesian kat dia orang yang maybe takda talent dekat Melaka nih 
so , I decided keluar jugak lah nak photoshoot even dah petang sangat kan 
shoot pukul 5 rasanya abes pukul 7 macam tuh lah !
okay baju saya tak cantik mana pun , datangkan kelam kabut jek nih 
make up pun biasa-biasa jekkk... dekat Masjid Selat nih memang tak boleh 
dinafikan lagi ramai gila photog okay .
Saya ingatkan seorang saja yang shoot , rupanya 4 orang yang sorang tuh 
main lighting ajelaaaaa , amek kau kena adap budak lelaki jek semua . 
HAHAHA , btw korang semua adik-adik . Sporting okay ! :) 
thankss a lot .






No comments:

Post a Comment