pimples go away



Nah amek kau ! Tengok muka aku nih puas puas 
dengan mulut itik nih sekali
Maaf-lah kalau make up tebal sikit 
Time nih pergi wedding-lah ! 
Kena-lah cantik cantik . NGEEE
Act , muka saya teruk . Bukan nak fake kan ke ape , 
tapi muka saya kira jerawat-lah jugak 
and fyi saya Allergic peanut , so bila makan peanut banyak mula-lah jerawat banyak
Puas tenung lama-lama sampai naik risau 
Fact , perempuan kalau nampak jerawat kat muka dia akan berusaha untuk hilangkan jerawat tuh dengan apa aje cara . HAHAAHA
itu-lah perempuan kalau nak tahu . Lelaki susah nak care sikit pasal muka 
So , kena berjaga-jaga dengan peanut lepas nih 
takda-lah nak main hentam makan semua benda sampai lupa
Now jerawat dah makin kurang sebab guna Oxy :P
okay okay  itu aje nak citer , sambung lagi lain topik esok tak pun nanti-nanti 



No comments:

Post a Comment