sunday sunday


today activity : WEDDING !

first pergi wedding dekat kampung dulu , huarggghh ! 
nasi minyak dia betul-betul sedap and lauk-lauk nya jugakkk 
makan tak banyak pun , takut gemuk ! HAHAHA
THEN second location dekat Bukit Beruang Taman Kerjasama 
yang nih duduk dalam kereta ajelaaa , malas nak turun pergi makan
yang pergi mak dengan ayah ajelaaaa . duduk dalam kereta layankan 
karenah kakak sorang nih , naik pening kepala aku nak layankan 
if korang dapat kakak yang macam nih konpem korang pening jugak 
for the last location adalah Merlimau
okay tak tahu pun jalan dia macam mana , and tidur dalam kereta sebab pening
sampai jek tengok ape ke pelik sangat tempat dia nih 
turun semua then yang makan only ayah and eza 
aku tak makan pun sebab takda mood . muka pun baru bangun tidur 
HAHAHA , then lepas tuh terus balik rumahhhhh
dalam keadaan yang memenatkan , sampai rumah terus tidur puas-puas 
itu lah kerja saya untuk Superb Sunday ! byebye


No comments:

Post a Comment