vintage come with me


Selamat Malam semua ! 

okay today entry ala-2 vintage sikit .
kalau korang perasan lah kan cuba tengok gambar bawah nih
baju nih memang superb old skol tau :)
dia kebaya tak salah saya lah . design dia umangaaaii !
jarang nak jjumpppa kot . tapi sekarang nih trend tau baju design macam nih
dengan lengan puffy diaaa . and kalau tak percaya design macam nih dorang buat ala-2 kod lah
but its really vintage gila tau tau
baju nih memang fit ikut badan saayaaa 
so after this baju nih akan jadi sample for me nak buat baju 



baju nih dari member kerja eza kot , dulu masa muda muda dia kurus 
but now dia dah gemuk lah kot . tuh yang tak pakai lagi . but keadaan baju nih memang 
dalam keadaan yang baik . :)
something new to share tau 
btw , Esha kata muka saya macam Ila Damia yang mentor tuh 
hampir sama ! HAHAHA
memandai jek awak nih kan . tak sama mana pungggg :P
..terima kasih..




No comments:

Post a Comment