KFC






hye semua ! agak lamakan saya tak update blog nih
meh saya update sikit okayyyy
picture atas nih masa bulan puasa ke berapa entah , kita orang decide nak makan dekat luar
so , pukul 5 lebih kot dah siap-2 nak pergi KFC 
eheheh , sampai sana nak dekat pukul 7 dahhh 
so order rder and sampai lah waktu berbuka
and not only kita orang jek ada , geng cik kaka semua ada belakang kita orang nih
thanks to Cik Nisa amekkan gambar nih
and maybe this will be the last Ramadhan with uolls .
and this adalah first Ramadhan saya dengan diorang 
dorang cukup gila-2 and ketawa tak pernah nak slow 
i'll never forget it :)
MISS YOU






No comments:

Post a Comment