NRK


WINK WINK



OKAY let's see this :)

saya diapit oleh dua orang junior sem 1 .
macam mana lah kan saya boleh kenal dengan dorang kan ?
Mula mula kenal masa kutip derma untuk anak yatim .
Borak punya borak terasa macam suka pulak tengok budak baju hijau tuh 
Then tambah lagi bila time pendaftaran club SRM (RakanMuda) di datang depan saya 
and minta number fon . Bila tanya nak buat ape dia kata saje nak mesej akak 
HAHAHA , comel betul lah dia nih . And tadi before nak ke Rumah Anak Yatim dia ada text 
kata nak jumpa saya and nak ambil gambar sama saya . ngeee 
And akhirnya dapat jugak amek gambar sama awak kan .
Okay terlupa nak introduce nama dia 

Nurul Rafiqa Binti Khairy
SALAM PERKENALAN ADIK 




No comments:

Post a Comment