Vintage Classic



GOOD MORNING PEEPS !




okay teragak cun pulak hari nih pergi class . ada classic sikit baju saya
and saya betul-2 suka dengan design baju nih . Okay meh kita cerita sikit 
dekat college nih ada buat pertandingan Busana Tradisional . macam nak masuk jek rasa 
tapi macam taknak . Segan kot , hahaha . 
so hari nih saya pakai baju yang kat atas tuh . Pakai tudung satin jelaaaa . 
Pakai macam turban :) 
orang lelaki tak pakai turban tapi orang perempuan pulak yang pakai 
nevermind laaa , pape pun today terasa geram sikit . sebab dah sampai kuliah 
lect masuk then dia kata class batal , ouhhhh boleh pulak macam tuh kan .
menggedik gila lect tuh , ajar dah lahhh bosan . dengan note takda . Gediks dengan gaya dia 
please okayyy , i dont like it tau . HAHAHA
okayyy byebye . Meet him tomorrow :)
HOPING HOPING 

i love you ASYR





No comments:

Post a Comment