Eza wedding



Assalamualaikum , sekian lama tidak update blog . Hari nih ada sedikit masa untuk update blog

Apa yang sedang saya lakukan sekarang adalah tengah enjoy semester breakkk ! One months babe duduk rumah . Rasa macam nak kerja partime , but as usual laaa tak kerja lah nampak nya . Duduk rumah tolong mak jelaaa :)

Minggu lepas telah berlangsungnya majlis perkahwinan kakak saya yang pertama iaitu Nurul Ezzah bte Roslan bersama pasangannya Rabu Kassim bin Abdul Aziz :) Syukur Alhamdulillah dengan sekali lafaz sahaja . Ini adalah busana yang dikenakan untuk majlis akad nikahnya pada tarikh 10.11.2012






Pada malam setelah selesai majlis pernikahan berlangsungnya malam berinai dimana mercun telah bakar sebanyak-banyaknya :) meriah sungguh pada malam itu . Dan ini adalah busana yang dipakai pada malam tersebut . Sarung lintang orang kata lahhh...


Dan pada hari langsung nya adalah pada 11.11.2012 




SEMOGA BERBAHAGIA KE ANAK CUCU YA KAKAK ! :)




Tak lupa jugak pada kawan kawan yang menghadirkan diri pada majlis persandingan akak saya 
yang terutama adalah Muhammad Asyraf , Syafiq and Bobo
Sabtu malam mereka dah sampai Melaka :)





Thanks also for my roomates yang datang dari Alor Gajah :) 
AINI AND KAK HASMILIA
Love both of you




My lovely babybooo ! FARA and Amir 
thanks jugak sebab datang . hewhew 




and also Wiwii Haswany gf kepada Abang saya 
sudi datang berwarna pink gitu :)



TERIMA KASIH KEPADA SEMUA YANG TIADA DALAM GAMBAR :)








No comments:

Post a Comment