december end soon

ASSALAMUALAIKUM ! 

YA RABB !  

Berbulan lama tak update blog nih
Dah delete dah pun blog nih tapi sayang seribu kali sayang 
tak sanggup nak delete.
and sebelum bermulanya tahun baru 2014
So let me update first yaaa ?
Hehehee , for the end of this year 
Saya dah dapat lesen kereta !
Yeayyyy ! Berjaya jugak dapatkan lesen kereta mengikut apa
yang telah dijangkakan. Kihkih 
Test JPJ sekali je , tak sia sia pergi class memandu 8 jam
Alahmdulillah :)

Start esok dah kerja as Teacher at Tadika Addien
For your information , Tadika Addien nih belakang rumah saya je 
Sangat dekat , berapa tapak je dah sampai Tadika.
If barang tertinggal pun boleh balik amek
Ya Allah , rezeki yang engkau berikan nih cukup bermakna
Dari start belajar kat kolej dulu dekat je nak balik rumah
walaupun kat Port Dickson tuh haaaa..
then praktikal dekat Tadika Kemas Batu Berendam 
dekat dalam taman jugak. 
And now dapat kerja belakang rumah.
Rezeki dapat kerja dekat dekat :)

Wish me luck okay ! 
Soon akan update lagi blog
Almaklumlah kan , sekarang PlayStore pun ada apps Blogger
Takda masalah dahh nak update :)
Take care ! 
Byee byeee 

No comments:

Post a Comment