#AfiqNazri


ANAK MANJA TEACHER

Ya Rabbi ! 
Sabar jela dengan Afiq nih tau :)
Datang sekolah pagi pagi nak teacher Eida yang jemput kat pagar
Takut cikgu lain sebab homework tak siap ! Hehehe
Then dalam kelas always berkepit dengan teacher , kesana kesini dia peluk
je teacher tak lepas lepas 
Bila waktu solat mesti cari tempat yang rapat dengan teacher 
Student yang lain jeles je tengok , dorang kata 
'' EH manjanya dia dengan teacher , dia sayang teacher ''
Since dari tuh , many of my student akan datang hantar homework and 
peluk and kiss kat pipi or bahu then said '' Sayang teacher "
Yes , dorang semua nya jeles :)
Yang lain hanya takut sebab muka teacher garang
Okay continue balik , after solat mesti Afiq datang salam then peluk cium
Pastu cakap , " Teacher , janji tau nanti petang buat homework sama sama 
Afiq pastu nak tengok boboi boy "
Sangat manja ! 
Sampai teacher yang lain cakap 
" Manjanya dia dengan teacher Eida :)"
HAHAAHAHAA
Jangan lah jeles ea eaaa...
SAYANG AFIQ !





No comments:

Post a Comment