After School Care

After School Care
Masuk kerja balik pukul 3
Masa untuk kejutkan anak anak nih bangun dan buat homework !
Terasa kesian nak kejut bila tengok dorang tidur nyenyak
Tapi apakan daya kata boss kena jugak ikutkan !
Cuba tengok sebelah saya tuh , nama dia Afiq Nazri
Tadi temankan dia buat homework sampai habis ;) sangat comel bila mama dia sampai dia kata " Alaaa teacher kerja tak siap lagi. Nak teacher ajar "
Hehe , dalam class dia paling banyak dapat attention sebab dia new student.
Tulisan dia sangat cantik.
One more thing dia manja orangnya
Suka peluk teacher , suka cakap dekat dekat telinga teacher. Pegang tangan teacher and suka kiss teacher ! Heheheh
Nak balik mesti peluk teacher. Comelnyaaaa :)
Be a good student k sayang... Teacher love you muchh !

No comments:

Post a Comment