them


SUN-DATE WITH THEM

Sunday ! Meet dorang nih , 
Faradiella & Khairul 

Pasangan suami isteri yang baru setahun berkahwin 
Sangat comel je dorang nih 
Faradiella nih sebaya dengan saya 
satu kolej dulu dengan saya tapi dia sekelas dengan Ameer
and rapat sangat dengan Ameer 
Jumpa mereka alang alang datang melaka hantar kad kahwin 
FAI next week on 8-2-2014
Berlangsung dekat Shah Alam 
so Faradiella pun akan pergi jugak nanti :)
and lupa nak perkenalkan another two friends Ameer yang ada masa nih
Si Mirul kot and si siapa entah...
Tak ingat nama :) Hahahaa maaf lah yaaaa
Belah malam lepak dengan Miya pulak pergi angkut dia kat rumah
Hehehe lama jugak laa lepak siap berdebat pasal 
JODOH & POLIGAMI 
HAHAHAHA itu pun best untuk diperkatakan laaaa 
So thanks to them sebab datang lepak melaka 



No comments:

Post a Comment