tired


ASSALAMUALAIKUM ! 

Sekian lama tak update , hmmmm
Harap maaf ya , terlalu sibuk kerja plus penat dia macam tak tahu 
nak cakap macam mana kan ?
Hari nih teacher pergi sekolah macam biasa lah bangun 
pukul 6.15 then nak pergi sekolah pukul 7 pagi.
Hmmmm , pada mulanya okay tapi sampai ke tengahari terasa 
malas nya sudah sampai. Ya Rabbi ! 
Teruk benau teacher nih... Sebab sepatutnya pada jam 12.00 tengahari 
saya dapat rehat untuk setengah jam tapi tak dapat ! 
Waktu nih sangat sesak bila budak budak nak balik rumah , yang stay kat tadika
then yang transit lagi. Hmmmmm mana sempat nak rehat
I'm hoping that pengurus boleh arrange kan masa rehat saya semula
Hmmmmmm :( then tadi balik rumah pukul 2.
Pukul 2 adalah rehat kedua saya selama satu jam sampai pukul 3
Dah balik rumah golek punya golek dah jadi malas nak pergi tadika ,
So jadi kan alasan untuk kerja halfday hari nih sebabkan ada 
urusan lain untuk di settle kan...
I'm promise after this tak buat lagi. Tuh je , mampu bertahan selagi boleh
Bukan taknak kerja ke ape , tapi penatlah kerja macam nih sampai
takda masa nak rehatkan diri sendiri. Pengurus kenalah faham , 
kang sendiri cover waktu rehat sendiri orang lain cakap ape pulak kan ?
hmmmmm dah la ! Kuatkan semangat untuk esok pulak nak kerja.
Siapkan kerja untuk next lesson ! 
byebye 



No comments:

Post a Comment