w-s


Bershopping online jelaaa
Agak lama mencari wide shawl cenggini kemain lah payah nak 
jumpa. Akhirnya , Miya jual jugak wide shawls nih.
So memang takkan kedekut duit bila beli tudung.
Rasa dalam almari nih pun dah penuh dengan tudung tudung 
tunggu masa nak termuntah je. Hihihih 
Ini lah orang perempuan bila minat pada something tuh 
Memang dia akan kumpul bebanyak , pastu tak pakai 
tak tahu nak sumbat mana. For me lah kan , nanti tudung nih 
dah habis trend dia akan keluar balik dalam masa 10 tahun 
akan datang. Better simpan , mana tahu nanti anak anak akan datang 
boleh pakai ibu dia punya tudung. Hikhik 
Berangan bukan main teruk lagi.... 
Senang sikit nak didik anak anak pakai tudung nanti 
Mulakan dari kecil :) 
Tak salah pun kan kalau berangan benda baik cenggini ! 
Okayyy dah mula merepek dah nihh.. 
Back to topic again.
Beli shawl nih dekat Miya 
Tuan punya instagram : QALBISTORE 
Dijual murah murah , kalau rajin jemput lah jenguk instagram dia 
Dan kalau berkenan beli laaa sekali ya :)
Tengok orang pakai wide shawl and dengar orang kata 
'' Labuhkanlah tudung dengan menutupi dada "
Teringin jugak berubah untuk berbuat sedemikian rupa
Sometimes tuh agak payah jugak nak buat , tapi kena 
jugak buat ! Ini satu tuntutan. Hewhew 
So , 2014 inilah azam saya yang sebenarnya walaupun
saya tak beritahu kepada semua orang. 
Saya nak pastikan azam saya nih betul betul tercapai sampailah ke masa hadapan
Bukan masa hadapan je , dunia akhirat nanti 
IN SHAA ALLAH 

ASSALAMUALAIKUM ! 



No comments:

Post a Comment