love friend


Assalamualaikum , 
rasa macam lama gila tak update post pasal someone 
special in my life.
Here there are , my bestfriend ever.
Thanks Allah , ketemukan saya dengan dia, Nur Amira.
Well, kami satu sekolah rendah zaman dahulu. 
SEKOLAG RENDAH KEBANGSAAN JALAN DATUK PALEMBANG
Dia merupakan budak baru dekat sekolah tuh.
Kami berlainan kelas dan tak pernah bertegur sapa kot.
Sampailah bertahun lamanya...
I've got invittation wedding dia. 
Secara tidak langsung , my exboyfie time tu jadi OP wedding dia.
Tak sangka , start from wedding dia 
we're become closer day by day...
Tak sangka menjadi rapat , sampai ada sahaja plan nak keluar 
ke sana ke sini
Makan itu , makan ini, beli itu, beli ini , bergambar sana , bergambar sini.

Sampai kita nak kawen pun , dia temankan kita pergi usha usha bridal itu ini.
Sampai nak fittting baju pun minta dia temankan.
Warna ae semua mintak pendapat dia. Bak kata pepatah ,
Apa dia suka , saya pun suka.
Taste yang sama !

and after kita dah kawen nanti , mesti sunyi.
Sebab takda kawan yang dekat dengan kita. 
Dah makin jauh , hope awak tak lupakan kita ya sayang ??
Tunggu kita balik Melaka , nanti kita set time jumpa.
Love you Myra. 


No comments:

Post a Comment